Q. Which of these players won his first Grand Slam tournament in 2014?
A. Stanislas Wawrinka
B. David Ferrer
C. Juan Martin Del Potro
D. Tomas Berdych
Ans. Stanislas Wawrinka
परीक्षा में पूछे जाने वाले कुछ प्रश्न
(लाइक और शेयर करके लोगो तक पहुंचाए)
***********************
18. कौन - सी गैस हवा मे जलती है ?
उत्तर - कार्बन मोनिऑक्साइड
19. वायुमण्डल मे कौन - सी गैस नही है ?
उत्तर - क्लोरीन
20. किन - किन धातुओ को मिलाकर चुम्बक बनता है ?
उत्तर - अल्यूमिनियम व निकल
21. कौन सा पदार्थ जो केवल हमारे देश मे पाया जाता है ?
उत्तर - अभ्रक
22. घडी के अन्दर रात मे चमकने वाला पदार्थ क्या है
उत्तर - रेडियम
The End .page...
By Hareram
Q : Diaoyu Islands , also known as Senkaku Islands , is located in which sea ?
A. Philippine Sea
B. South China Sea
C. Sea of Japan
D. East China Sea
Ans : D. East China Sea
By : Arun Singh
Ravichandran Ashvin Ne 2012 Me Hydrabad Me New Zealand Ke Khilaf 2 Matcho Me 85 Ran De Kar 12 Wicket Li Hai. Aur Unho Ne Tamilnadu Ke Sri Nivas Venkatraghav Ka 140 Ran Me 12 Wicket Ka Record Bhi Toda Hai.
Q. Who are the only married couple elected to the 16th Lok Sabha?
A. Sukhbir Singh-Harshimrat Kaur Badal
B. Pappu Yadav-Ranjeet Ranjan
C. Prakash-Brinda Karat
D. Priya Ranjan-Deepa Dasmunshi
Ans. Pappu Yadav-Ranjeet Ranjan
By : Meena Mishra
Some Interesting Facts:
¤A.R.Rahman Is, Realy A Hindu.
¤Abraham Lincoln Had Love Failure.
¤Egyptian Beauty Cliopaatra Realy Pure Black.
She Married Her Own Brother.
¤Christmas Date Is Not A Real One, Just Guess.
¤Thiruvalluvar, Jesus, Mary All Of Their Photo
Images Are Just Imaginations, Not Real.
¤American President
Obama’s Wife, Is His Class Teacher.
¤Worldwide, More Sales Book Is BIBLE.
¤Men Speak 2000 Words Per Day,
But Women Speak 8000 Words..
Do u know?
America ke har 3 me se 2 scientist India ke hai.
.
.
Agar wo india me hote to socho America ab tak kahan hota.
.
.
@
@
simple.
America ka haal pakistan jaisa hota.